Spring naar de content
Bijeenkomst

Tweede lunchupdate Omgaan met spanningen

“Slechts vernieuwing kan behouden, achter raakt wie stil blijft staan”. Dat zei Everhardus Potgieter, een Nederlands schrijver in de 19e eeuw. Stil staan hebben wij in het afgelopen jaar in elk geval niet gedaan.

Wij hebben al ons gedachtegoed over samenwerken een update gegeven. Niet alleen de vormgeving, maar ook de inhoud. We hebben vier modellen een vernieuwingsslag gegeven. En daar willen we jullie in een viertal lunchupdates graag in meenemen.

We zijn toe aan de tweede lunchupdate en die is 27 januari van 12.00 tot 13.00. Deze gaat over het omgaan met spanningen. Want samenwerken met mensen, teams of organisaties die anders zijn dan jij brengt altijd spanningen met zich mee. Dat is onoverkomelijk, maar ook wenselijk omdat zonder die spanning de meerwaarde van de samenwerking kleiner zou zijn. We hebben alleen nog weinig repertoire om die spanning op te bouwen en af te bouwen en vooral om deze te benutten voor creativiteit.

Tijdens deze lunchupdate bespreken we drie stappen om spanningen hanteerbaar te maken en drie omgangsvormen. Want hoe eerder je het ongemak opzoekt, hoe gemakkelijker het vervolg. Dit model is een update van wat eerder in het boek Tweebenig samenwerken is gepresenteerd. Dus zorg dat je ook zelf weer up to date bent en geef je op voor de lunch. Iets voor 12.00 uur halen we snel een broodje om elkaar daarna aan de hand van een poster in een kort interactief gesprek bij te praten.

In het kort

Wanneer
27 januari 2023 van 12:00 tot 13:00
Wat
Lunchbijeenkomst
Wie
Iedereen die up to date wil blijven van het samenwerkingsgedachtegoed
Waar
Het platform, Oliemolenhof 14a in Amersfoort (zaal: de Bühne)
Voorbereiding
Geen
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
0 van 15
Mee doen

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

Deze bijeenkomst is vol. Hou onze nieuwsbrief, website of Instagram in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708