Spring naar de content
Bijeenkomst

Samenwerken aan de Energietransitie in de gebouwde omgeving

De energietransitie, dat vraagt nogal wat van ons. Bewoners, gemeenten, woningcorporaties, nutsbedrijven, ministeries en andere partijen hebben de afgelopen jaren hun ambities voor de energietransitie in de gebouwde omgeving in kaart gebracht.

Deze zijn vastgelegd in onder meer het Klimaatakkoord, prestatieafspraken en de coalitieakkoorden. Maar hoe gaan deze partijen hun ambities realiseren? De energietransitie in de gebouwde omgeving vraagt om intensieve samenwerking.

 

We nodigen jullie uit om daar in te duiken. Daarbij zetten we een concrete casus centraal; die van de gemeente Berkelland en de woningbouwcorporatie ProWonen. Deze partijen zien in dat samenwerking  ‘key’ is voor het realiseren van hun energie-ambitie, maar merken ook dat dat niet altijd even eenvoudig is. Ook al hebben ze een ogenschijnlijk overeenkomstige ambitie. We gaan in gesprek over de spanningsvelden die de partijen gedurende hun tegenkwamen, hoe zij hiermee omgingen  en wat succesfactoren waren?

 

Meld je aan voor de sessie op 18 november!

 

In het kort

Wanneer
18 november 2022 van 13:00 tot 15:00
Wat
Bijeenkomst
Wie
Iedereen
Waar
Het platform, Oliemolenhof 14a in Amersfoort (in de Bestuurskamer)
Voorbereiding
Geen
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
13 van 15
Aanmelden

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

18 november 2022 - Samenwerken aan de Energietransitie in de gebouwde omgeving

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708