Spring naar de content
Bijeenkomst

Try-out game Strategisch Omgevingsmanagement

Tijdens trainingen over Strategisch Omgevingsmanagement worden vaak games ingezet om het geleerde te ervaren en meteen in de praktijk te brengen. Koen van Bezu, Hanna Rentmeester en Niels Vrije van TwynstraGudde hebben een bestaande game flink onder handen genomen en testen graag de nieuwe versie.

Try-out

Wil jij oefenen met omgevingsmanagement, je onderhandelingsskills testen, in de huid kruipen van één van de personages in de game en feedback geven om ons een stapje verder helpen? Geef je dan op voor de try-out.

Tijdens trainingen doen deelnemers de basisprincipes op van Strategisch Omgevingsmanagement en leren ze hun eigen samenwerkingsstijl (signatuur voor samenwerking) herkennen en in te zetten. We brengen al het geleerde aan het einde van deze trainingen samen in een game. De game is een rollenspel, waarbij elke deelnemer een rol speelt in een fictieve casus. Het verbinden en wegen van belangen, oefenen met jouw signatuur van samenwerken en onderhandelen staan centraal tijdens deze game. De gevraagde voorbereiding is er vooral op gericht om je een paar basisbegrippen mee te geven die de deelnemers na de training eigen gemaakt hebben.

In het kort

Wanneer
26 augustus 2022 van 09:00 tot 12:00
Wat
Het spelen en testen van een game over Strategisch Omgevingsmanagement
Wie
Maximaal 15 mensen met interesse in omgevingsmanagement en een kritische blik. Ervaring met Strategisch Omgevingsmanagement niet vereist
Waar
Oliemolenhof 14A in Amersfoort
Voorbereiding
Maximaal een uur (maken van de signaturentest en doornemen van achtergrondinformatie over Strategisch Omgevingsmanagement)
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
11 van
Ik doe mee

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

26 augustus 2022 - Try-out game SOM

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708