Spring naar de content
Bijeenkomst

Lunchupdate Samenwerken over grenzen vanuit de opgave

“Slechts vernieuwing kan behouden, achter raakt wie stil blijft staan”. Dat zei Everhardus Potgieter, een Nederlands schrijver in de 19e eeuw. Stil staan hebben wij in het afgelopen jaar in elk geval niet gedaan.

Wij hebben al ons gedachtegoed over samenwerken een update gegeven. Niet alleen de vormgeving, maar ook de inhoud. We hebben vier modellen een vernieuwingsslag gegeven. En daar willen we jullie in een viertal lunchupdates graag in meenemen. De eerste is op 4 november van 12.00 tot 13.00. Deze gaat over het samenwerkingslandschap en geeft inzicht in jouw speelveld rond een opgave en jouw tussenpositie hierin. Want deze plek der moeite is de moeite waard.

Welk model hoort daarbij?

Dat kun je alvast lezen op: https://deverbindingsdienst.nl/publicatie/publicatie/opgavegericht-samenwerken-over-grenzen/. Dit model vervangt het oude grensvlakfiguur. Dus gebruikte jij dit figuur in jouw werk of ben je nieuwsgierig hoe je het nieuwe model kunt gaan gebruiken? Zorg dan dat je ook zelf weer up to date bent en geef je op voor de lunch! Fijn als het je lukt om net voor 12.00 een broodje te halen. Dan praten we elkaar daarna aan de hand van posters in een kort interactief gesprek bij.

De zaal is wat klein, dus mogelijk wordt het een beetje passen en meten.

In het kort

Wanneer
4 november 2022 van 12:00 tot 13:00
Wat
Lunchbijeenkomst
Wie
Iedereen die up to date wil blijven van het samenwerkingsgedachtegoed
Waar
Het platform, Oliemolenhof 14a in Amersfoort
Voorbereiding
Lees de publicatie over het nieuwe model
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
10 van 15
Mee doen

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

4 november 2022 - Lunchupdate Samenwerken over grenzen

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708