Spring naar de content
Bijeenkomst

Samenwerken aan ‘Zinnige Zorg’

Samenwerken in de Zorg is actueler dan ooit. Maar zeker niet eenvoudig. Tijdens deze BINT-bijeenkomst onderzoeken wij samen met Sophie van Leeuwen en Charlotte Oldenburg van zorgverzekeraar VGZ de beste manier om het samenwerkingsnetwerk rondom Zinnige Zorg te organiseren.

Zinnige Zorg
VGZ maakt zich als zorgverzekeraar hard voor Zinnige Zorg. Dat betekent dat zij een netwerk faciliteren waarin verschillende zorginstellingen deelnemen. Dit netwerk is een veilige omgeving voor bestuurders, (programma)managers en zorgprofessionals om ervaringen en best practices te delen. Op deze manier werkt VGZ aan de juiste zorg op de juiste plek om zo de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Na vijf jaar is het bestaansrecht van het netwerk veranderd en is het zaak alles kritisch onder de loep te nemen. Wat is het ideale netwerk en hoe organiseer je dat?

Tijdens deze bijeenkomst gaan wij samen met VGZ met deze vragen aan de slag en zetten we onze gezamenlijke denkkracht in om tot antwoorden te komen.

Meld je aan!
Deze bijeenkomst is fysiek en gratis toegankelijk! Ervaring in de zorg is niet nodig!
Na de bijeenkomst sluiten wij af met een gezellige borrel.

In het kort

Wanneer
15 april 2022 van 14:00 tot 16:30
Wat
In gesprek met VGZ over de organisatie van een netwerk voor kennisdeling
Wie
Voor iedereen met interesse in samenwerken, de zorg of het organiseren van kennisdeling
Waar
Oliemolenhof 14A in Amersfoort
Voorbereiding
geen
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
van
Ik doe mee

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708