Spring naar de content
Bijeenkomst

Lunchupdate Wees jezelf door anderen

“Slechts vernieuwing kan behouden, achter raakt wie stil blijft staan”. Dat zei Everhardus Potgieter, een Nederlands schrijver in de 19e eeuw. Stil staan hebben wij in het afgelopen jaar in elk geval niet gedaan.

Wij hebben al ons gedachtegoed over samenwerken een update gegeven. Niet alleen de vormgeving, maar ook de inhoud. We hebben vier modellen een vernieuwingsslag gegeven. En daar willen we jullie in vier lunchupdates graag in meenemen.

De derde lunchupdate staat gepland op 7 april en gaat over hoe jijzelf in samenwerken het instrument bent. We bespreken hoe jouw handelen de situatie beïnvloedt, maar ook hoe de situatie jouw gedrag beïnvloedt. Wat zijn sterke en zwakke situaties? Wanneer is jouw gedrag gepast en wanneer ongepast? En hoe ga je ermee om als jouw stijl niet aansluit bij de situatie? Want je kunt jezelf niet uitzetten, maar wel effectiever inzetten.

In deze update delen we het nieuwe model bij de vijf signaturen voor samenwerking en de nieuwe signaturenposters. Dus zorg dat je ook zelf weer up to date bent en geef je op voor de lunch. Iets voor 12.00 uur halen we snel een broodje om elkaar daarna aan de hand van een poster in een kort interactief gesprek bij te praten.

 

In het kort

Wanneer
7 april 2023 van 12:00 tot 13:00
Wat
Lunchbijeenkomst
Wie
Iedereen die up to date wil blijven van het samenwerkingsgedachtegoed
Waar
Het platform, Oliemolenhof 14a in Amersfoort (zaal: de Ontmoetingsruimte)
Voorbereiding
Geen
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
10 van 15
Mee doen

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

7 april 2023 - Lunchupdate Wees jezelf door anderen

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708