Spring naar de content
Terugblik

Intervisiesessie samenwerken

Bij de intervisiesessie van 19 november richtte Mijke van de Noort en Jesse Evers zich niet zozeer op inhoudelijke vraagstukken, maar juist op hun eigen rol in een situatie en hoe zij zichzelf kunnen sturen om een lastige situatie op te lossen of beter met een dilemma om te kunnen gaan.

Werken op het niveau van persoonlijk leiderschap vraagt een kwetsbare opstelling en de bereidheid om lastige vraagstukken in te brengen.

“Het was een pracht sessie. Tweebenigheid in de praktijk: enerzijds was het waardevol om een kijkje in de keuken te krijgen hoe je een intervisieproces uitzet en bevraagt. Een nuttige tool als grenswerker om toe te passen in samenwerkingstrajecten. Anderzijds was het een verademing om te kunnen bezinnen en zelf het subject van de intervisie te zijn. Het gebeurt niet vaak dat je met gelijkgestemden en professionals een uur naar een persoonlijk werkdilemma kijkt. Het eerlijke vraagproces van intervisie bood niet alleen steun maar ook handzame tools om in de toekomst anders te communiceren, samen te werken en beweging te creëren.”

Deel in je netwerk

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708