Spring naar de content
Bijeenkomst

Proberen, falen, leren en herhalen

Experimenteren is vallen en slimmer weer opstaan. Experimenten doen precies waar op dit moment grote behoefte aan is. Ze dagen ons uit om complexe vraagstukken op een andere manier aan te pakken.
Deze bijeenkomst is vol

Jij als experimentele grenswerker staat in het hart van de verandering, en werkt in sectoren waar flink wat aan de hand is. Bijvoorbeeld in de energietransitie, veiligheid, slimme mobiliteit, verduurzaming van de landbouw of leefbaarheid in wijken. Maar wat maakt een experiment eigenlijk tot een blijvend succes?

Die vraag nemen we graag samen met een aantal grenswerkers onder de loep. Zodat we kunnen leren van elkaars praktijkervaringen. Goed experimenteren is namelijk een kunde en een kunst. Het is mensenwerk en vraagt om verbeeldingskracht. Het is leren door te doen: Uitproberen in de echte wereld, zonder precies te weten waar het heen gaat. We hebben hier nog een hoop in te leren. We kunnen leren als individu, leren van elkaar én leren in de organisatie.

Leer je met ons mee? Gekoppeld aan een hapje eten gaan we 16 november graag met je in gesprek. Dat doen we in een klein, en nieuwsgierig gezelschap. Om ‘medereizigers’ te ontmoeten uit verschillende werkterreinen. En goede randvoorwaarden te verkennen die experimenten tot blijvende successen maken.

In het kort

Wat
Diner om samen te ontdekken wat experimenten tot een blijvend succes maakt
Wie
18 experimenterende grenswerkers
Waar
Het Platform, Oliemolenhof 14A in Amersfoort
Voorbereiding
Een korte pitch over jouw ervaringen met proberen, falen, leren en herhalen
Kosten
Deelname is vrij, maar niet vrijblijvend
Beschikbare plaatsen
van 15

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708