Spring naar de content
Bijeenkomst

Grenswerkers en programmamanagers gaan ‘Over Grenzen!'

Dit jaar organiseren we geen BINT Festiverentie. Om nieuwe inspiratie op te doen voor volgend jaar en om de creatieve kruisbestuiving in ons netwerk te stimuleren pakken we het anders aan. We brengen juist een Festiverentiesfeer naar de plekken waar samenwerkende professionals elkaar al ontmoeten.

Daarom zijn we blij dat BINT dit jaar samenwerkt met PGM Open in hèt jaarlijkse event in Nederland over programmamanagement. PGM Open is een netwerk voor programmamanagers met meerdere bijeenkomsten per jaar en dat hét jaarlijkse event over programmanagement organiseert. Dit jaar is het thema ‘over grenzen’ en dan is BINT natuurlijk graag van de partij. PGM Open is een netwerk voor en door programmamanagers en zij organiseren meerdere bijeenkomsten en dus dit jaarlijkse event. Het gaat in programma’s over grenzen tussen teams, organisaties, domeinen, opdrachtgevers en -nemers, maar ook over persoonlijke en professionele grenzen. Samen verkennen we welke grenzen we willen markeren, verleggen of overbruggen en wat grenzen met ons doen.

We geven twee workshops en ontwikkelen samen met PGM Open nog andere bijdragen voor het event. En daar is iedereen vanuit het BINT netwerk voor uitgenodigd. Want een samenwerking over grenzen organiseren we vaak in de vorm een programma. Zo gaan wij vanuit BINT ook over onze eigen grenzen in de verwachting dat de verbinding tussen de netwerken van PGM Open en BINT tot nog meer inspiratie en vernieuwing zal leiden.

Alles over de sprekers, workshops en andere informatie kun je hier vinden. Voor iedereen uit het BINT netwerk is er tot 23 mei nog een korting van € 75,-. Een individueel kaartje kost dan € 520,-  en een groepskaartje (vanaf 3 personen) kost per persoon € 495,-. Steek je mee deze grens over?

In het kort

Wanneer
24 september 2024 van 09:45 tot 18:15
Wat
PGM Open
Wie
Grenswerkers en programmamanagers
Waar
De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Voorbereiding
Geen
Kosten
Staan vermeld op de PGM Open website
Beschikbare plaatsen
van nvt

Deel in je netwerk

aanmelden bijeenkomst

Ongewenste reacties bestaan niet

Wat valt je op? Wat wil je kwijt? Waar vind je wat van? Stel hier je vraag, deel je idee of uit jouw hartenkreet. Laat van je horen! Dan komen wij bij je terug.
Ik laat van mij horen
© 2024 - BINT de verbindingsdienst
K.v.K. nr. 62378708