Spring naar de content

Wat als het anders loopt?

We kijken ontzettend uit naar het moment dat we fysiek met elkaar samenkomen op Netl Camping Kallumaan. Toch willen we een aantal annuleringsvoorwaarden delen, want samenwerken is experimenteren. Zeker in deze tijd.
  1. Covid-19: Alles wijst erop dat we vrij van maatregelen ontspannen samen kunnen zijn. Mochten nieuwe varianten en maatregelen de Festiverentie beperken zullen we bij jullie terugkomen met een aangepaste variant. Als dit niet werkbaar is, dan zullen we helaas het festival moeten uitstellen of afzeggen. Bij volledige annulering zullen we jullie tickets vergoeden.
  2. Pilot: Deze Festiverentie is de eerste editie. We zijn super nieuwsgierig hoe dit uit gaat pakken. Mochten we te weinig aanmeldingen krijgen, dan behouden we het recht om de opzet aan te passen in lengte (1 dag) of vorm (kleinere groepen, minder sprekers). Dit communiceren we uiteraard met jullie. En we zullen met een voorstel komen om een deel van jullie tickets te vergoeden in het geval het aanbod in kwaliteit of kwantiteit verandert.
  3. Regen: Het zonnetje schijnt helaas niet altijd, maar juist in de regen wordt het vaak een moment om nooit te vergeten. Kortom; we gaan gewoon door en zorgen voor zoveel comfort met houtsnippers en overkappingen.
  4. Kunnen jullie annuleren? Nee, we beschouwen een gekocht ticket als een bindende verwachting dat je erbij bent. Echter, tickets zijn wel overdraagbaar. Ben je toch verhinderd, dan moedigen we aan om een andere enthousiasteling te zoeken die bij deze eerste editie wil zijn.