Spring naar de content

Try-out

Wil jij oefenen met omgevingsmanagement, je onderhandelingsskills testen, in de huid kruipen van één van de personages in de game en feedback geven om ons een stapje verder helpen? Geef je dan op voor de try-out.

Tijdens trainingen doen deelnemers de basisprincipes op van Strategisch Omgevingsmanagement en leren ze hun eigen samenwerkingsstijl (signatuur voor samenwerking) herkennen en in te zetten. We brengen al het geleerde aan het einde van deze trainingen samen in een game. De game is een rollenspel, waarbij elke deelnemer een rol speelt in een fictieve casus. Het verbinden en wegen van belangen, oefenen met jouw signatuur van samenwerken en onderhandelen staan centraal tijdens deze game. De gevraagde voorbereiding is er vooral op gericht om je een paar basisbegrippen mee te geven die de deelnemers na de training eigen gemaakt hebben.

Zinnige Zorg
VGZ maakt zich als zorgverzekeraar hard voor Zinnige Zorg. Dat betekent dat zij een netwerk faciliteren waarin verschillende zorginstellingen deelnemen. Dit netwerk is een veilige omgeving voor bestuurders, (programma)managers en zorgprofessionals om ervaringen en best practices te delen. Op deze manier werkt VGZ aan de juiste zorg op de juiste plek om zo de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden. Na vijf jaar is het bestaansrecht van het netwerk veranderd en is het zaak alles kritisch onder de loep te nemen. Wat is het ideale netwerk en hoe organiseer je dat?

Tijdens deze bijeenkomst gaan wij samen met VGZ met deze vragen aan de slag en zetten we onze gezamenlijke denkkracht in om tot antwoorden te komen.

Meld je aan!
Deze bijeenkomst is fysiek en gratis toegankelijk! Ervaring in de zorg is niet nodig!
Na de bijeenkomst sluiten wij af met een gezellige borrel.